Duurzame oplossingen

Advies over de inrichting van de buitenruimte

Plannen, uitvoeren en genieten maar! Met goeddoordachte oplossingen maken we ambities werkelijkheid zodat iedereen kan genieten van buiten. Niet alleen voor jou en mij, maar vele generaties daar voorbij. Wij leveren advies en begeleiding op het gebied van:

Visie en beleid, Onderzoek, Projectmanagement, Ontwerp, Aanleg- en renovatieadvies, Aanbestedingsbegeleiding, Uitvoeringsbegeleiding en Tendermanagement.

We vertalen wensen doelgericht in beleid, haalbare plannen, realisatie en beheer

Dagelijks zijn we met ruim 30 gedreven collega’s bezig met de inrichting van de buitenruimte. Zo werken we aan inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van sport, begraafplaatsen en de openbare ruimte. Samen zorgen we ervoor dat mensen kunnen genieten van buiten.

Een buitenruimte die niet alleen aantrekkelijk en functioneel ingericht is, maar ook duurzaam en betaalbaar, met oog voor de lange termijn. KYBYS heeft een vestiging in Boxtel en in Alphen aan den Rijn, daarnaast werken collega’s regelmatig vanuit de KNVB campus in Zeist, op projectlocatie en vanuit huis.

LEER ONS KENNEN
Wat je nu ‘plant’ heeft effect op de toekomst

Onze oplossingen zijn eerlijk, duurzaam en verantwoord

Niveau 3 CO2-Prestatieladder

We maken werk van  CO2-reductie en streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Wij dagen onze opdrachtgevers uit om met ons mee te doen.

Onze CO2-reductieambitie

Innovatiepartner KNVB

KYBYS is trots innovatiepartner van de KNVB Campus. Hiermee leveren we een bijdrage aan sport in het algemeen, en voetbal in het bijzonder.

Actieve bijdrage BSNC

Door kennisdeling in onze sport- en cultuurtechnische branche dragen we bij aan een gezond sportend en bewegend Nederland. En hier zijn we trots op!

Onze oplossingen zijn doordacht en verrassend

Wij overtreffen graag de verwachtingen van opdrachtgevers. We werken vaak voor overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Hoewel er veel overeenkomsten tussen opdrachtgevers en hun wensen zijn, zijn er evenzoveel verschillen. Daarbij is elk project uniek en is er altijd maatwerk nodig.

Naast belangen voor onze opdrachtgevers en het project houden we daarbij altijd ons vizier op de impact op de omgeving en de lange termijn. We brengen al die belangen, voorwaarden, wensen en eisen met elkaar in balans. Voor de korte termijn en voor de toekomst!

BEKIJK ONS WERK