De vraag die ons gesteld werd vanuit gemeente De Bilt

De gemeente De Bilt wilde de bestaande raamovereenkomst voor het onderhoud van de groene sportvelden updaten en opnieuw aanbesteden.

KYBYS was gevraagd een offerte uit te brengen voor de technische voorbereiding. Hieronder leest u welke werkzaamheden KYBYS heeft uitgevoerd voor de gemeente De Bilt.

BEKIJK ONZE AANPAK
Onze aanpak / Onze oplossing

Van onderhoudsbestek naar uitvoeringssucces

De aanpak omvatte het opstellen van een onderhoudsbestek en het ondersteunen bij het aanbestedingsproces. Het doel was om een geschikte aannemer te selecteren die de kwaliteit en eisen van de gemeente kon waarborgen. KYBYS heeft verschillende taken uitgevoerd, zoals overleg met de opdrachtgever over de inhoud van de werkzaamheden en deze vertalen naar de RAW-raamovereenkomst.

Het resultaat van de ondersteuning was het ontzorgen van de gemeente die vervolgens de juiste aannemer kon selecteren. Verder werd de uitvoeringsfase opgestart door KYBYS door middel van een duidelijke overdracht van de voorbereiding naar de uitvoering, om zo misverstanden te voorkomen. Hierbij voerde KYBYS diverse werkzaamheden uit, zoals het verwerken van de Nota van Inlichtingen in een werkbestek en het voorzitten van de eerste bouwvergadering.

Het resultaat

Er is een aannemer geselecteerd conform de eisen en wensen van de gemeente die het onderhoud voor de komende jaren aan de sportvelden gaat uitvoeren.

De opdrachtgever aan het woord

“Er was een prettige en concrete werkwijze waar structuur in zat. Zo werken we graag.”

Gemeente De Bilt

Heb je vragen over dit project of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij.

Joris van der Cammen