Niet alleen bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen, mensen ook.

Niet alleen bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen, mensen ook.

Bij KYBYS geven we onze medewerkers graag de ruimte. De ruimte om je bezig te houden met waar je goed in bent en energie van krijgt, en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vrijheid, blijheid dus! Wij geloven erin dat we zo samen KYBYS en de wereld elke dag een beetje mooier maken. Kom jij ons daarbij helpen?

Kom werken bij KYBYS
SAMENWERKEN SAMEN LEREN

Jouw kwaliteiten en ontwikkeling staan bij ons centraal

We snappen dat elk mens zich voortdurend ontwikkelt, zowel professioneel als privé. Daarom kijken we steeds opnieuw naar waar jouw kwaliteiten liggen, waar jij energie van krijgt en wat jouw ambitie is.

Pas jij bij KYBYS?

Deel jij onze ambitie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken? Duurzaamheid, eerlijkheid en integriteit staan voorop in ons werk en in onze relaties met collega’s en klanten. Past dit bij jou, dan maken wij graag kennis met je!

Wat levert het jou op?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Dat is natuurlijk al goud waard, maar daarbovenop ontvang je ook nog een goed salaris. Over onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag meer in een gesprek.

Pas jij bij KYBYS?

Deel jij onze ambitie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken? Duurzaamheid, eerlijkheid en integriteit staan voorop in ons werk en in onze relaties met collega’s en klanten. Past dit bij jou en vind je het leuk om samen te werken, van elkaar te leren en te innoveren? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat levert het jou op?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Dat alleen is natuurlijk al goud waard, maar daarbovenop betalen we je nog ook! Daarnaast hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarover we je graag meer vertellen in een gesprek. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Op z'n KYBYS'

Dagelijks werken we hard aan het duurzaam inrichten van de buitenruimte. Maar net zo belangrijk vinden we de gemoedelijke sfeer op kantoor. We lunchen gezamenlijk, tafelvoetballen of darten een potje of pakken samen een borrel.

Samen bereiken we de top

Samen naar de top

Of het nu gaat om het bereiken van het hoogste punt van een project, of samen abseilen van een steile helling tijdens een personeelsuitje. We steunen elkaar, geven elkaar een zetje als het nodig is en dagen elkaar uit om tot de beste oplossingen voor onze klanten te komen.

Een goede match maken we graag zelf!

Een goede match maken we graag zelf!

Bij KYBYS hechten we veel waarde aan een goede match met onze medewerkers. Daarom doen wij de werving en selectie van nieuwe medewerkers zelf. Mochten we hierbij ondersteuning nodig hebben dan nemen we daarvoor zelf contact op met een werving- en selectiebureau. Wil je als werving- en selectiebureau toelichten waarom wij in dat geval met jou contact op zouden moeten nemen dan mag je jouw pitch sturen naar info@kybys.nl.