Het is onze missie dat iedereen van buiten geniet

Een buitenruimte die aantrekkelijk en functioneel is ingericht. Duurzaam en betaalbaar, met oog voor de lange termijn

Visie

Een gezellig stadscentrum. Een stadspark dat aanzet tot bewegen en recreëren. Een begraafplaats die rust geeft. Wij streven naar een buitenruimte waar veelvuldig en naar tevredenheid gebruik van wordt gemaakt. Die duurzaam en kosteneffectief is en voldoet aan de verwachtingen.

Historie

Vanaf 2013 zijn wij KYBYS. Toch zijn we al 30 jaar actief in inrichtings- en beheerprojecten voor de openbare ruimte, sport en begraafplaatsen. Eerder onder de naam Adviesburo de Meent en voor begraafplaatsen als Genius Loci.

Team KYBYS

Leer ons team kennen

Omdat we onze opdrachtgevers veel willen bieden, vragen we veel van onze medewerkers. Daarom blinken onze medewerkers uit in kennis, ervaring, enthousiasme, ambitie en talent. Of we nu werken vanuit onze vestiging in Boxtel of Alphen aan den Rijn, vanuit de KNVB campus in Zeist of op projectlocatie. We werken met plezier samen met elkaar en onze opdrachtgevers aan de mooiste projecten.

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid zorgt voor efficiëntie en plezier in ons werk!

Medewerkers krijgen veel vrijheid om zelf invulling te geven aan hoe zij hun werk uitvoeren. Hun ambities en ontwikkeling staan centraal. We investeren in opleiding en kennisdeling. Gelukkige medewerkers presteren beter, daar zijn wij van overtuigd!

Meer over werken bij KYBYS

“Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen waar jouw passie in het werkveld ligt. Buiten veel leren en meewerken aan mooie projecten is er bij KYBYS ook ruimte voor ontspanning en plezier!”

— Geert van Grotel