De vraag die ons gesteld werd vanuit gemeente Oss

Er is de afgelopen jaren veel veranderd binnen het begraven en cremeren. De gemeente Oss wil met haar beleid aansluiten op de laatste landelijke ontwikkelingen en wil daarom nieuwe inzichten verkrijgen in de markt.

Het belangrijkste is een duidelijk informatiebeeld te creëren rond relevante trends/ontwikkelingen en de huidige behoeften van nabestaanden en rechthebbenden.

BEKIJK ONZE AANPAK
Onze aanpak

Vragenlijst als basis voor heldere notitie

KYBYS werkt graag mee aan dit waardevolle (landelijke) marktonderzoek. Om een duidelijk informatiebeeld te creëren, stelde KYBYS in overeenstemming met de gemeente Oss een vragenlijst op. Op basis hiervan hebben we interviews gehouden met drie landelijk opererende uitvaartondernemers; Dela, De Laatste Eer en Monuta.

De informatie die uit de drie interviews is verkregen heeft KYBYS vastgelegd en vertaald naar een notitie. De gemeente Oss heeft nu alle relevantie informatie overzichtelijk in een samenvattend document staan. Hiermee kan de gemeente met hun beleid inspelen op de laatste actualiteiten binnen het begraven en cremeren.

Het resultaat

Een duidelijk overzicht van de laatste ontwikkelingen in de markt van begraven en cremeren.

Heb je vragen over dit project of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij.

Ralph Otten

Heb je vragen over dit project of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij.  

Ralph Otten