De vraag van Stichting Exploitatie Sportpark De Roodemolen

Twee kunstgrasvoetbalvelden op sportpark De Roodemolen moesten gerenoveerd worden. De velden zijn nog voorzien van een infill van SBR-rubber en dat past niet meer bij de (duurzaamheids)eisen van deze tijd.

De Stichting Exploitatie Sportpark De Roodemolen vroeg KYBYS het gehele traject te begeleiden. Van advisering en technische voorbereiding tot begeleiden van de aanbesteding en directievoering en toezicht tijdens de werkzaamheden.

BEKIJK ONZE AANPAK
Onze aanpak

De weg naar 2 moderne kunstgrasvelden

We zijn allereerst in gesprek gegaan met de stichting én met de twee voetbalverenigingen VV Ter Leede en RKVV Teylingen om afspraken te maken en de planning vast te stellen. Onze eigen KYBYS-matrix hebben we gebruikt om de diverse mogelijkheden voor infill op een rijtje te zetten en inzichtelijk te maken welke voor- en nadelen de verschillende opties hebben. Hieruit is een advies gekomen waarbij de stichting koos voor TPE-infill.

De gehele voorbereiding viel onder verantwoordelijkheid van KYBYS. Zowel de onderzoeken als advisering en verschillende overleggen zijn door ons georganiseerd. Tijdens het aanbestedingstraject hebben we het consensusoverleg georganiseerd en zijn we tot een beoordeling gekomen waarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding doorslaggevend was. De realisatie – onder toezicht en directievoering van KYBYS – is inmiddels afgerond.

Het resultaat

Volledige ontzorging tijdens het gehele renovatietraject met als resultaat: twee kunstgrasvelden die voldoen aan de moderne eisen!

Heb je vragen over dit project of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij.

Pascal van der Graaf

Heb je vragen over dit project of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij.   

Pascal van der Graaf