De vraag die ons gesteld werd vanuit gemeente Heemstede

De zaalhockeybehoefte in Heemstede neemt toe. Daarom wil de gemeente een tijdelijke blaashal voor twee zaalhockeyvelden van elk 40×20 meter realiseren. De hal wordt in de wintermaanden geplaatst zodat er ook dan gehockeyd kan worden.

KYBYS is gevraagd directie en toezicht te houden op de werkzaamheden.
Zo zorgen wij ervoor dat de nieuwe blaashal op tijd én binnen budget gerealiseerd kan worden.

BEKIJK ONZE AANPAK
Onze aanpak

Twee zaalspeelvelden in een blaashal

De blaashal bestaat uit geprefabriceerde onderdelen en staat op een kunstgrasveld van MHC Alliance. Met 2 zaalspeelvelden voldoet de hal aan de zaalhockeybehoefte.

Toezicht en begeleiding

Onze projectengineer Glenn Oosterveen hield toezicht op de werkzaamheden voor de nieuwe blaashal en onze projectmanager Pascal van der Graaf begeleidde de uitvoering van het gehele traject.
Dat stopte niet bij alleen het plaatsen van de nieuwe hal. KYBYS heeft ook de aanleg van gas, water en elektra gecoördineerd.

Goede samenwerking

Ook waren we verantwoordelijk voor het aanpassen van de hekwerken, de tegels rondom het veld en aanpassingen aan het kunstgrasveld. Daarnaast hebben we de keuringen en de coördinatie van een goede samenwerking tussen alle partijen verzorgd. Dat alles deden we in nauwe samenwerking met MHC Alliance, Sportplaza en de gemeente.

Het resultaat

De gemeente is volledig ontzorgd in het gehele traject voor een blaashal

We hebben gedurende het gehele traject de gemeente volledig kunnen ontzorgen door de coördinatie en organisatie van de werkzaamheden op ons te nemen. Met als resultaat: een ruime blaashal waardoor er bij alle weersomstandigheden gehockeyd kan worden in Heemstede.

1700

Leden

1

Blaashal

2

Velden

Heb je vragen over dit project of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij.

Pascal van der Graaf