VACATURE ADVISEUR ONDERZOEK & BELEID BIJ KYBYS

"Strategisch denker gezocht: Word adviseur Onderzoek & Beleid bij KYBYS!"

Passie voor Onderzoek & Beleid

Aan de slag als adviseur van gemeenten op het gebied van onderzoek & beleid? Bij ons krijg je die kans!

Onze vacature

Een ervaren professional op het gebied van onderzoek en beleid: dat ben jij! Bij KYBYS krijg je de kans om als adviseur gemeenten te adviseren op het gebied van inrichting en onderhoud van de buitenruimte. Opstellen van visies, adviesrapporten en uitvoeren van organisatiescans: jij pakt het proactief en deskundig op. Voordat de buitenruimte daadwerkelijk (her)ingericht of onderhouden kan worden, spelen visievorming en besluitvorming een cruciale rol.

Als adviseur stel je beleid en visies op voor gemeenten. Ook het begeleiden van (politieke) processen maakt deel uit van jouw takenpakket. Onze adviezen worden onderbouwd door een combinatie van data, menselijke inzichten en gezond verstand. Dit kan variëren van het bepalen van het benodigde aantal en type sportvelden tot een (financiële) analyse van de kosten van een begraafplaats en het effect ervan op de tarieven.

Wat ga je doen?

Als adviseur Onderzoek & Beleid bij KYBYS ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Je weet de resultaten van het onderzoek effectief toe te passen in verschillende vormen van advies. Met jouw proactieve en klantgerichte werkhouding, gecombineerd met een goed overzicht en hands-on aanpak, ben jij de adviseur die wij zoeken. Bij KYBYS is geen dag hetzelfde! Je neemt deel aan uiteenlopende projecten binnen de werkvelden sport, begraafplaatsen en openbare ruimte.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op ons kantoor in Boxtel, maar kunt ook terecht op onze locaties in Alphen aan den Rijn en Nijmegen. Je maakt deel uit van een team met hardwerkende en deskundige collega’s die je graag wegwijs maken in onze wereld. Leren, doorgroeien en jezelf ontwikkelen staan bij ons centraal.

Op z'n KYBYS

Bij KYBYS werk je hard, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Samen lunchen, tafeltennissen, darten en deelnemen aan activiteiten zoals padellen, foute kersttruiendag en mountainbiken behoren tot de mogelijkheden. Werkplezier staat bij ons centraal, zowel tijdens als na werktijd.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Medior niveau (minimaal 3 jaar ervaring)
- Minimaal hbo+ werk- en denkniveau (verkregen door ervaring en/of opleiding)
- Bovengemiddelde vaardigheid in Word en Excel
- Oprechte en doortastende persoonlijkheid
- Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord én geschrift
- Analytisch denken en handelen
- Accuratesse/zorgvuldigheid (kritisch)
- Zeer goede schrijfvaardigheid
- Zelfstandig (volwassen) werken
- Rijbewijs, aangezien je regelmatig in onze KYBYS-Tesla naar opdrachtgevers gaat

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team
- Vrijheid en verantwoordelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te blijven ontwikkelen (tot 40 uur per week) en werkdagen te bepalen
- Uitstapjes, borrels en gezamenlijke lunches met collega’s
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze afwisselende en uitdagende baan als adviseur Onderzoek & Beleid bij KYBYS? Neem dan contact op met Merel Loog via 0633372567 of merel.loog@kybys.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bas van Haren via 0621513605 of bas.vanharen@kybys.nl. We kijken ernaar uit om kennis te maken en een kop koffie met je te drinken!

Solliciteer nu

Reageren

Interesse? Laat ons dan direct weten waarom jij perfect bent voor deze baan!

Kennismaking

Als jij ons nieuwsgierig hebt weten te maken plannen we een eerste online kennismaking in.

Vervolggesprek

Zijn we daarna beide nog enthousiast? Dan nodigen we je op kantoor uit voor een vervolggesprek.

Starten bij KYBYS

Tevreden over je salaris en overige voorwaarden? Tekenen maar en aan de slag!

“Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen waar jouw passie in het werkveld ligt. Buiten veel leren en meewerken aan mooie projecten is er bij KYBYS ook ruimte voor ontspanning en plezier!”

— Geert van Grotel