VACATURE ADVISEUR

Als adviseur bij KYBYS is elke dag anders!

Aan de slag als adviseur? Bij ons krijg je die kans!

Heb jij ervaring in het ondersteunen van projecten en kun je goed overzicht bewaren? Weet je daarnaast ook nog van aanpakken, ben je communicatief sterk én klantgericht? Dan zoeken we jou als adviseur om ons werkveld begraafplaatsen te komen versterken. Een uitdagende en dankbare baan.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als adviseur binnen het team begraafplaatsen. Opstellen van adviesrapporten voor gemeenten, beleidsstukken, visies en collegevoorstellen, maar ook ondersteunen in gemeentelijke administraties en het begeleiden en verbeteren van werkprocessen. En je gaat ook nog lekker naar buiten voor inventarisaties. Als adviseur bij KYBYS is elke dag anders! Je draait mee in veel projecten en krijgt de kans je te ontwikkelen. Je directe collega’s maken je graag wegwijs in onze wereld.

Wie ben jij?

Je bent echt een aanvulling voor onze projectleiders en opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig, bent vooruitstrevend en bekend met het schrijven van verschillende stukken.

Je bent deel van een projectteam en bent de rechterhand van de projectleider. Als adviseur ben je binnen het projectteam van grote toegevoegde waarde en komt je met goed doordachte adviezen die passen bij onze opdrachtgevers en KYBYS. Jij vertelt wat verteld moet worden.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op onze locatie in Boxtel, maar door onze speciale vakkennis en positie werken we ook bij gemeenten en instellingen in heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland: je komt echt overal! Je maakt deel uit van een team met hardwerkende en deskundige collega’s. Ze zijn altijd bereid je te helpen en zorgen voor een goed inwerktraject. Leren, doorgroeien en jezelf ontwikkelen: dat staat bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en KYBYS, dat is voor ons essentieel.

Work hard, play hard

Bij KYBYS werken we hard, maar er is genoeg tijd voor gezelligheid. Samen lunchen, tafeltennissen of darten: plezier tijdens werktijd staat bij ons centraal. Maar ook na werktijd ondernemen we veel. Zo zijn er regelmatig pubquizzen, we gaan mountainbiken en op vrijdagmiddag mag een borrel in de kroeg ook niet ontbreken.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Minimaal HBO werk- en denkniveau (verkregen door ervaring en/of opleiding)
- Enkele jaren werkervaring die ervoor gezorgd hebben dat je inzicht hebt in het doen van onderzoek, opstellen van (beleids)documenten en werken in projectteams
- Ervaring met Word en Excel
- Een nieuwsgierige, eerlijke en doortastende persoonlijkheid
- Een proactieve en klantgerichte werkhouding, gezond verstand en doorzettingsvermogen
- Een brede interesse, secuur en analytisch sterk
- Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord én geschrift
- Een open en geïnteresseerde houding richting je collega’s
- Je hebt een rijbewijs, je gaat regelmatig in onze poolauto naar een opdrachtgever

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team
- Vrijheid en verantwoordelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te blijven ontwikkelen
- De mogelijkheid om zelf het aantal werkuren (24 tot 40 uur per week) en werkdagen te bepalen
- Uitstapjes, borrels en gezamenlijke lunches met collega’s
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij er zin in om bij KYBYS aan de slag te gaan? Bel of mail naar Merel Loog via 0411-678055 of merel.loog@kybys.nl. We drinken graag een kop koffie met je om te kijken of KYBYS en jij een echte match zijn.

Solliciteer nu

Reageren

Interesse? Laat ons dan direct weten waarom jij perfect bent voor deze baan!

Kennismaking

Als jij ons nieuwsgierig hebt weten te maken plannen we een eerste online kennismaking in.

Vervolggesprek

Zijn we daarna beide nog enthousiast? Dan nodigen we je op kantoor uit voor een vervolggesprek.

Starten bij KYBYS

Tevreden over je salaris en overige voorwaarden? Tekenen maar en aan de slag!

“Een baan als adviseur,een functie die gegarandeerd zorgt voor een goed humeurEen baan met veel diversiteit,een goede balans tussen uitdaging en gezelligheidWaar je in een hecht team kan opbloeienen in je rol als adviseur (eindeloos) kan doorgroeien”

— Maartje Geurtz