Multifunctioneel, dat is voor ons de sportaccommodatie van de toekomst. Maar hoe geef je dit concreet vorm? Waar moet je allemaal rekening mee houden? KYBYS heeft de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan over de realisatie van multifunctionele sportaccommodaties. En die kennis delen we graag!

We nodigen je graag uit om op donderdag 23 maart inspiratie op te komen doen over dit onderwerp. De locatie is de onlangs gerealiseerde multifunctionele sportaccommodatie De Kranenhof in Escharen. Deze accommodatie  is om meerdere redenen heel bijzonder. Drie sportverenigingen hadden de intentie uitgesproken te gaan fuseren en daarvoor was een nieuwe accommodatie nodig. Het initiatief hiervoor kwam vanuit de verenigingen. Voor de realisatie is gekozen voor een bouwteam. KYBYS maakte hier ook deel vanuit.

Extra bijzonder: het sportcomplex is door de KNVB gekozen als een van de speellocaties voor de KNVB-jeugdteams!

De multifunctionele accommodatie is een mooie plek voor een kennisdag die KYBYS samen met de nieuwe vereniging EGS’20 organiseert. In de ochtend kun je kennis opdoen met betrekking tot het proces en de ontwikkeling van de sportaccommodatie, waaronder de aanpak van de verenigingen en de rol die de gemeente had en hoe KYBYS hier vorm aan heeft gegeven. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te delen. Na de lunch sluiten we de dag af met een rondleiding over het sportpark.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. We begroeten je graag op 23 maart in Escharen!

We nodigen je graag uit om op donderdag 23 maart inspiratie op te komen doen over dit onderwerp. De locatie is de onlangs gerealiseerde multifunctionele sportaccommodatie De Kranenhof in Escharen. Deze accommodatie  is om meerdere redenen heel bijzonder. Drie sportverenigingen hadden de intentie uitgesproken te gaan fuseren en daarvoor was een nieuwe accommodatie nodig. Het initiatief hiervoor kwam vanuit de verenigingen. Voor de realisatie is gekozen voor een bouwteam. KYBYS maakte hier ook deel vanuit.

Extra bijzonder: het sportcomplex is door de KNVB gekozen als een van de speellocaties voor de KNVB-jeugdteams!

De multifunctionele accommodatie is een mooie plek voor een kennisdag die KYBYS samen met de nieuwe vereniging EGS’20 organiseert. In de ochtend kun je kennis opdoen met betrekking tot het proces en de ontwikkeling van de sportaccommodatie, waaronder de aanpak van de verenigingen en de rol die de gemeente had en hoe KYBYS hier vorm aan heeft gegeven. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te delen. Na de lunch sluiten we de dag af met een rondleiding over het sportpark.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. We begroeten je graag op 23 maart in Escharen!

    Ik ben geïnteresseerd in het onderwerp

    Ik neem deel aan de lunch

    Ik neem deel aan de rondleiding

    Geef in het kort aan wat jij verwacht op te steken van deze inspiratiedag of vermeld hier je eventuele andere opmerkingen (optioneel)