STAGE WERKVOORBEREIDING

Kom jij ons helpen de bloemetjes buiten te zetten?

Bij KYBYS draai je als stagiaire volledig mee als projectmedewerker

Wij geven je de kans om mee te werken aan een zeer divers scala aan projecten. Van prijswinnende projecten zoals de herstructurering van de tuinbouw in Bommelerwaard, tot de voorbereiding en het contractmanagement van het nieuwe trainingscomplex ‘1908’ van Feyenoord en advisering en begeleiding bij het realiseren van de nieuwe woonwijk ‘Gasthuiskwartier’ midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Zo krijg je een realistisch beeld van het werkveld.

Kennisdeling

Onze ervaren medewerkers delen graag hun kennis met je en kunnen je veel leren, maar wij leren ook graag van jou. We staan altijd open voor vernieuwende ideeën.

Theorie naar praktijk

Jouw theoretische kennis van bijvoorbeeld AutoCad en het opstellen van een bestek ga je bij ons in de praktijk brengen. Wij begeleiden je hierbij intensief.

Work hard, play hard

De sfeer op kantoor is gemoedelijk. We lunchen gezamenlijk, tafelvoetballen of darten een potje of pakken samen na het werk een borrel.

Wat krijg jij van ons?

De kans om jezelf te ontwikkelen in een fijne werkomgeving, met voldoende ruimte voor ontspanning. Je ontvangt ook een stagevergoeding.

Solliciteer nu
Vereisten

Wat vragen wij van jou?

Je volgt de opleiding Civiele techniek, studeert aan de Hogeschool van Hall Larenstein of bent student aan de HAS. Je hebt de drive om dat wat je op school geleerd hebt in de praktijk te gaan brengen. Verder beheers je de Nederlandse taal goed, ben je organisatorisch sterk en communiceer je helder.

Solliciteer nu

Niet alleen bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen, mensen ook.

Niet alleen bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen, mensen ook.

Dagelijks zijn we met 27 gedreven collega’s bezig met de inrichting van de buitenruimte. Of we nu werken vanuit onze vestiging in Boxtel of Alphen aan den Rijn, vanuit de KNVB campus in Zeist, op projectlocatie of vanuit huis. We werken met plezier samen met elkaar en onze opdrachtgevers aan de mooiste projecten. 

“Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen waar jouw passie in het werkveld ligt. Buiten veel leren en meewerken aan mooie projecten is er bij KYBYS ook ruimte voor ontspanning en plezier!”

— Geert van Grotel