Projecten

Procesmanagement Fons Tilburg

Fons is een samenwerkingsverband van de Gemeente Tilburg en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Een initiatief om via optimale huisvestingsoplossingen ondernemers op de Tilburgse bedrijventerreinen te helpen hun ambities te realiseren.

Kwartiermaker Parkmanagement Weert

Stichting Parkmanagement Land van Weert en Cranendonck werkt aan het verder verhogen van haar professionaliteit.

Contractmanagement eco-passages Helmond

In opdracht van de gemeente Helmond heeft KYBYS de realisatie van een drietal eco-passages begeleid. KYBYS heeft daarvoor een geïntegreerd contract opgesteld met de UAV-gc als juridisch kader voor ontwerp en realisatie.

Voorbereiding WK hockey Den Haag

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en de Internationale Hockey Federatie (FIH) organiseren het dames en heren WK Hockey 2014. De gemeente Den Haag en de KNHB hebben KYBYS gevraagd hen bij te staan in de voorbereidingen en de procesbegeleiding van dit grootse evenement.

Aanleg sportpark De Meerpaal – Zuid te Houten

Als gevolg van een sterke groei van hockeyclub Houten is medio 2012 het nieuwe sportpark Meerpaal-Zuid aangelegd. Naast hockey maakt ook handbal en honk- en softbal gebruik van dit multifunctionele sportpark. KYBYS heeft op basis van een contractanalyse vastgesteld dat UAV-gc de beste passende contractvorm was.