Sneak peek: nieuwe website

Nieuwe website KYBYS

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website voor KYBYS. Een website die qua uitstraling past bij wie we als bedrijf zijn. We delen alvast een klein voorproefje. 

Iedereen die wel eens zaken met ons doet of langskomt op kantoor in Boxtel of Alphen aan den Rijn proeft de gemoedelijke sfeer. Een club van 27 enthousiaste medewerkers die dagelijks hard werken aan het duurzaan inrichten van de buitenruimte. Hetzelfde warme welkom dat je ervaart als je ons bezoekt of met ons samenwerkt willen we je ook geven bij het bezoeken van onze website. We willen laten zien waar we trots op zijn en je verrassen met onze eerlijke, duurzame en verantwoorde oplossingen. Het werd dus tijd voor een website die dat ook uitstraalt. 

Na maanden van voorbereiding en plannen is het eindresultaat bijna klaar. Maar, zoals je van ons gewend bent, moet eerst alles naar volle tevredenheid zijn voordat we ook dit project succesvol af kunnen ronden. We lichten wel al een klein tipje van de sluier op. En zodra alle puntjes op de 'i' zijn gezet delen we onze nieuwe KYBYS website graag!

https://kybys.nl/nieuws/2021/06/25/sneak-peek-nieuwe-website