Joost versterkt vestiging Alphen aan den Rijn

Afgelopen maandag is Joost Zwanenburg gestart als projectleider vanuit de vestiging in Alphen aan den Rijn. Dit betekent voor u een nieuw gezicht. Hierbij willen we Joost dan ook in het kort introduceren:

'Succesvolle projecten worden volbracht in de praktijk en niet alleen op papier’
Vanuit die gedachte is Joost projectleider geworden, om het idee op papier maakbaar te krijgen en het vervolgens daadwerkelijk te realiseren. Met ruim 15 jaar ervaring in de GWW-sector heeft hij aan een breed scala projecten gewerkt. Projecten als rioolvervanging, herinrichting, bouw- en woonrijp maken, en zelfs tramspoor gerelateerd zijn bekend terrein.

Binnen KYBYS wil Joost zijn kennis verbreden op het gebied van sport en hiermee klanten nog meer integraal van dienst zijn. Joost geeft graag leiding aan multidisciplinaire projectteams zonder het doel van de klant uit het oog te verliezen.

Joost draagt bij door:
- Integrale en multidisciplinaire focus; 
- Brede ervaring en competenties; 
- Flexibele houding en out of the box meedenken; 
- Ervaringen in de uitvoering en voorbereiding die elkaar aanvullen;
- Ambitie om steeds te werken aan kennisverbreding en –verdieping.

Kennismaken? Joost komt graag een keer langs!

http://kybys.nl/nieuws/2019/07/25/joost-versterkt-vestiging-alphen-aan-den-rijn