Welkom Bas!

Per 22 juli a.s. zal Bas van Haren het KYBYS team komen versterken in de rol van projectleider sport!

Als ervaren projectleider zal hij de organisatie in eerste instantie gaan versterken op het gebied van opdrachten in de sportbranche. Met 8 jaar ervaring bij NOC*NSF, voelt hij zich namelijk thuis in de sportwereld! Met name de georganiseerde sport (sportbonden en -verenigingen) en het werken met gemeenten zitten in zijn systeem.

Binnen NOC*NSF heeft Bas onder andere gewerkt als projectleider gehandicaptensport, adviseur van gemeenten en projectleider/teamleider Sport Intelligence.

Na een kort uitstapje naar wielerploeg Team Sunweb eerder dit jaar, zal Bas deze zomer de overstap maken naar KYBYS. Een logisch vervolg wat hem betreft, omdat hij graag werkt in een omgeving waar de klant, kennisontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en een goede sfeer centraal staan.

Wilt u graag kennismaken met Bas om te horen wat hij voor u kan betekenen, neem dan contact op met ons via 0411-678055 of bas.vanharen@kybys.nl.

http://kybys.nl/nieuws/2019/07/03/welkom-bas