Mini symposium “Heeft kunstgras de toekomst?

KYBYS kijkt samen met onze partners RSK, FieldTurf Tarkett, TopGrass, GKB en Rolugro terug op een geslaagd Mini symposium “Heeft Kunstgras de Toekomst?

Veel gemeenten en verenigingen hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging voor woensdag 28 maart jl. om deel te nemen aan dit minisymposium. Initiatiefnemer FieldTurf Tarkett heeft samen met o.a. KYBYS de deelnemers op de hoogte gebracht van de verschillende aspecten rondom de aanleg of de renovatie van een kunstgras of hybride veld.

Tijdens de presentaties zijn de meest actuele thema’s en ontwikkelingen besproken. Onze collega Bart Bongers, projectleider sport, heeft een presentatie verzorgd over de renovatie van kunstgrasvelden aan de hand van de volgende vragen: Wat komt er allemaal kijken bij de renovatie van een kunstgrasveld? Is het wel zo simpel als matje er af, matje er op? Hoe ga ik om met hergebruik van bestaande materialen en het milieu? Aan welke wetgeving en regels moet ik voldoen? En hoe pak je een renovatie verantwoord aan?

Mede dankzij de aanwezigheid en inbreng van de genodigden ontstond een interactieve middag waarbij veel kennis is uitgewisseld op het gebied van renovatie, aanleg en productontwikkeling van kunstgras en hybride velden.

Bent u geïnteresseerd in de presentatie van KYBYS? Neem dan contact met ons op via info@kybys.nl of via telefoonnummer 0411 678055.

http://kybys.nl/nieuws/2018/04/18/mini-symposium-%E2%80%9Cheeft-kunstgras-de-toe…