KYBYS aanwezig op de Dag van de Sportaccommodaties

8 Maart a.s. zijn we opnieuw aanwezig op de Dag van de Sportaccommodaties, samen met onze collega’s van KYBYS.ING.

Je kan ons vinden op onze inmiddels vertrouwde plek aan het grote terras (standnummer 2.111). Hier ontvangen wij onze gewaardeerde relaties en maken we graag kennis met nieuwe. Onze deskundige sportcollega’s nemen de tijd om met u in gesprek te gaan over wat u bezighoudt.

We praten u bij over onze projecten en de meest recente marktontwikkelingen en we vertellen alles over onze succesvolle concepten O2 en Rentmeesterschap.

Daarnaast bent u van harte uitgenodigd bij de lezing Het veranderende sportlandschap: wie heeft de regie? die wij samen met de gemeente Moerdijk verzorgen (12.00 uur, Podium 3). Wij ervaren in de markt, enerzijds vanuit wens anderzijds vanuit noodzaak, belangrijke verschuivingen in de ‘sportbouwkolom’. In deze lezing staan we dan ook stil bij wat dit betekent dat voor de kwaliteit van de accommodaties en bij de vraag wie de regie heeft?
Kortom, genoeg ingrediënten voor een boeiende beursdag!

Registreren voor de Dag van de Sportaccommodaties kan hier.

http://kybys.nl/nieuws/2018/02/12/kybys-aanwezig-op-de-dag-van-de-sportaccommoda…