KYBYS kijkt terug op een geslaagde Grasdag in de Amsterdam ArenA

Woensdag 24 januari 2018 kwamen sportveldbeheerders, uitvoerders, leveranciers en adviseurs samen voor de; 15e editie van de Nationale Grasdag.

Deze editie werd gehouden in de Amsterdam ArenA. Smart fieldmanagement stond deze dag centraal. Onder het thema ‘De slimme grasmat’ kregen de 300 aanwezigen inzicht in de nieuwste ontwikkelingen in gras, bodem, bemesting, aanleg, onderhoud en management.

KYBYS verzorgde samen met DCM, Advanta, HAS hogeschool, Eurofins Agro, Bras Fijnaart en BSNC branchevereniging de interactieve presentaties van die dag. Een bezoek aan het hybride veld van de ArenA onder leiding van onder andere veldbeheerder Paul Baas van De Enk Groen en Golf mocht niet uitblijven. De bezoekers en organisatoren kijken met volle tevredenheid terug op deze geslaagde dag.

Voor een uitgebreid verslag van de Grasdag, zie www.nationalegrasdag.nl

http://kybys.nl/nieuws/2018/02/02/kybys-kijkt-terug-op-een-geslaagde-grasdag-de-…