Seth in bestuur branchevereniging BSNC

KYBYS-directielid Seth van der Wielen is afgelopen vrijdag tijdens een ledenvergadering gekozen tot lid van het bestuur van Brancheverenging Sport en Cultuurtechniek (BSNC). “Ik wil medeverantwoordelijk zijn voor het succes van onze branche”, verklaart Seth deze stap.

De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek is een kennis- en innovatieplatform, gericht op het behoud en verbetering van de kwaliteit van buitensportvoorzieningen. Behalve adviesbureaus als KYBYS zijn ook gemeenten, aannemers, leveranciers en keuringsinstanties bij de vereniging aangesloten.

Volgens Seth past zijn toetreding tot het bestuur bij de visie van KYBYS: “We willen er niet alleen zijn voor onze opdrachtgevers en onszelf, we willen ook bijdragen leveren aan de branche”. Het is niet toevallig dat Seth juist nu de stap maakt. “Er speelt nogal wat in onze wereld, zoals de discussie over een verbod op bestrijdingsmiddelen, rubberen korrels, normering en het verdwijnen van vakkennis bij klanten. Allemaal zaken die schreeuwen om branche brede aandacht.”

Daarnaast past deze stap bij een persoonlijke keuze die Seth gemaakt heeft: ‘’Ik heb in het verleden vaak keuzes gemaakt die waren ingegeven door de behoeften van mensen om me heen. Deze keuze past bij mijn persoonlijke behoeften. De behoefte om vorm te geven aan mijn idealen. Om mede aan het stuur te zitten. Thuis, op je werk of binnen een ambitieuze club als BSNC.’’

Seth heeft over zijn keuze om bestuurslid te worden een blog geschreven

Wilt u meer weten over BSNC?

 

http://kybys.nl/nieuws/2017/03/22/seth-bestuur-branchevereniging-bsnc