Collectieve inkoop doelen pupillenvoetbal

KYBYS ondersteunt de KNVB met de collectieve inkoop van doeltjes voor de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

Het amateurvoetbal start vanaf seizoen 2017/’18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

In het seizoen 2017/’18 wordt gestart met de 6 tegen 6 competitie voor O8 en O9 (pupillen). In seizoen 2018/’19 wordt dit uitgebreid voor O10. Tevens vangt in seizoen 2018/’19 de 8 tegen 8 competitie aan voor O11 en O12. Voor de leeftijdscategorieën O6 en O7 wordt geadviseerd om respectievelijk 2 tegen 2 en 4 tegen 4 te spelen.

Voor voorgaande competities zijn 3x1m doeltjes en 5x2m doelen benodigd. Voetbalverenigingen hebben aangegeven dat het wenselijk is dat de KNVB een collectieve inkoop van doelen organiseert. Deze collectieve inkoop dient een goede kwaliteit tegen een goede prijs en voorwaarden te garanderen. Geïnteresseerde leveranciers/producenten van doelen (3x1m doeltjes en 5x2m doelen) kunnen zich tot 1-3-2017 melden bij patrick.balemans@knvb.nl voor de inschrijvingsvoorwaarden voor de collectieve inkoop. Gebruik als onderwerp “Inschrijvingsvoorwaarden collectieve inkoop doelen.

Klik hier voor het nieuwsbericht op de website van de KNVB.

 

 

http://kybys.nl/nieuws/2017/02/14/collectieve-inkoop-doelen-pupillenvoetbal