‘KYBYS Meppel’ wordt zelfstandig bedrijf

KYBYS en KYBYS.ING kiezen voor hechte samenwerking

KYBYS heeft besloten tot verzelfstandiging van de vestiging in Meppel. De oprichting van het bedrijf KYBYS.ING per 1 januari 2017 is conform de plannen die de directie van KYBYS en vestigingsdirecteur Sander Akkerman enkele jaren geleden al ontwikkelden.

“Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling”, aldus Akkerman. Samen met KYBYS-projectleider Arjen Wallinga vormt hij de directie van KYBYS.ING. “Voor ons is het vanzelfsprekend een belangrijke stap. Voor onze opdrachtgevers en andere relaties zal er weinig veranderen.”

Mede-eigenaar en directeur Bart van Pagée van KYBYS vertelt dat hij en collega-eigenaar/directeur Seth van der Wielen graag meewerkten aan de ambitie van Akkerman en Wallinga. “Het nieuwe bedrijf zal zich concentreren op Noordoost-Nederland en biedt alle diensten die onze relaties van ons bureau al kennen.” Met een samenwerkingsovereenkomst hebben de directeur-eigenaren van beide bureaus de plannen bezegeld.

Over KYBYS

KYBYS adviseert overheden en bedrijven al ruim dertig jaar over de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Het adviesbureau heeft ruim dertig medewerkers en heeft vestigingen in Boxtel en Heemstede. KYBYS heeft kennis van beleid tot en met engineering, contracten, aanbestedingen en uitvoeringsbegeleiding op het gebied van natuur en water, stedelijk gebied, sport, en begraafplaatsen. Opdrachtgevers zijn gemeenten, waterschappen, provincies, natuurorganisaties en private partijen.

Over KYBYS.ING

KYBYS.ING biedt hetzelfde pakket van diensten en producten aan als KYBYS en doet dat exclusief in Noordoost-Nederland. Het adviesbureau heeft tien medewerkers en is reeds 14 jaar gevestigd in Meppel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart van Pagée, bart.vanpagee@kybys.nl,  0411 678 055 en/of Sander Akkerman, sander.akkerman@kybys-ing.nl  0522 247 477.


http://kybys.nl/nieuws/2017/01/12/%E2%80%98kybys-meppel%E2%80%99-wordt-zelfstand…