Nationale Grasdag 2017

Hoe groen is uw sportveld?

Voetbalanalist Youri Mulder- bekend om zijn scherpe uiteenzettingen op televisie- verzorgt een inspirerend optreden op de 14e Nationale Grasdag op 1 februari a.s. in Stadion Galgenwaard. Naast hilarische anekdotes uit het betaald voetbal zal hij ook zijn (gras)ervaringen met ons delen als oud-speler en assistent-trainer.

Green Deal 2020: een sector in beweging

Waar staan we in het verduurzamen van het beheer van onze sportvelden? Hoe gaan we doelstellingen realiseren en wat kunnen we leren van andere sectoren? Nationale Grasdag, dé studiedag voor eenieder die professioneel met voetbalgras van doen heeft, staat weer in de startblokken om u waardevolle kennis, tips en tricks aan te reiken voor een groener sportveldbeheer.

Een totaalaanpak voor natuurgras

In de aanleg en het onderhoud van natuurgras kunnen we nu met een totaalbenadering vanuit verschillende expertises grote stappen zetten. Nationale Grasdag presenteert in een drieluik alle ins en outs rondom dit meerjarig commitment, waarbij speeluren, duurzaam onderhoud en een vooraf afgesproken budget voor lange periode gegarandeerd zijn.

Op de middenstip

Met Arno Harmsen en Jan Gijzen bezoekt u het hoofdveld van FC Utrecht.

 

Dit en nog veel meer op de Nationale Grasdag 2017! mis het niet. meld u nu aan op www.nationalegrasdag.nl

http://kybys.nl/nieuws/2016/11/29/nationale-grasdag-2017