Partnerschap Het Groene Woud en KYBYS

Op 20 april 2016 is het partnerschap tussen Het Groene Woud en KYBYS officieel getekend en daar zijn wij trots op!

De wortels van KYBYS liggen in Boxtel, centraal gelegen in Het Groene Woud. Wij houden ons dagelijks bezig met het beheer en de inrichting van de openbare ruimte, stedelijk- en landelijk gebied. In onze missie is opgenomen dat wij bij willen dragen aan een fraaie en duurzame leefomgeving. Dit doen wij door heel Nederland en zelfs België, maar wat is er mooier dat dit te doen in je directe omgeving. De omgeving waarin wij wonen en werken.
Ook vanuit duurzaamheid is het zonde dat wij met onze kennis en kunde naar Den Helder rijden om daar te adviseren terwijl deze kansen ook in de directe omgeving liggen. Wij dragen graag een steentje bij om zo onze lokale betrokkenheid te vergroten. Niet alleen in geldelijke zin bijdragen, maar juist vanuit inhoudelijke betrokkenheid bij projecten. Het belang van KYBYS is op deze manier ons netwerk en onze betrokkenheid in de directie omgeving te vergroten.

Graag verwijzen we u naar de site van Het Groene Woud voor meer informatie.

Op de foto ziet u de ondertekening van het partnerschap door vlnr: Mevrouw Marianne Muller (MORE Projectbegeleiding), Bart van Pagée (KYBYS) en de heer Yvo Kortmann (voorzitter van Streekraad Het Groene Woud & De Meierij).

 

http://kybys.nl/nieuws/2016/05/02/partnerschap-het-groene-woud-en-kybys