Voorbereidingen EK Atletiek 2016

In juli 2016 zal het EK Atletiek plaatsvinden in Amsterdam. Hiervoor is de atletiekbaan in het Olympisch Stadion gerenoveerd. Met de voorbereiding en de ombouw hiervan is KYBYS contracting de laatste maanden druk bezig geweest. En niet zonder resultaat….. De baan is kwalitatief goedgekeurd en het NK Atletiek heeft inmiddels plaatsgevonden!

Hier houdt het echter niet bij op. Bij de organisatie van een EK komt veel kijken. Naast de atletiekbaan in het Olympisch stadion worden ook de trainingsbaan van sportpark Ookmeer, de warming up track van sportpark Schinkeleilanden- en kwalificatievoorzieningen op het museumplein door ons voorbereid en begeleid.

De atletiekbaan van sportpark Ookmeer, thuisbasis van atletiekvereniging AAC, wordt momenteel gerenoveerd en deze zal gaan dienen als trainingslocatie voor het EK.

In het voorjaar van 2016  wordt de warming up track op sportpark Schinkeiland,achter het Olympisch Stadion, aangepakt. Tevens zullen we dan ook de realisatie van de kwalificatievoorzieningen voor speer- en discuswerpen op het museumplein voorbereiden en begeleiden.

Originele bericht