Zo staan de zaken ervoor

‘Hoe staan de zaken ervoor?’ is een vraag die ondernemers elkaar regelmatig stellen. Voor wie wil weten hoe de zaken er bij KYBYS voorstaan, een update.

Nu de eerste helft van 2015 er bijna opzit, is het goed eens terug te blikken op die periode. Wat ons opvalt, is een verschuiving van de vragen vanuit de markt. Die leidt tot een sterke groei van het nog jonge KYBYS contracting. Zoals we voor de start al vermoedden, voorziet dat bedrijfsonderdeel in een grote behoefte. Met KYBYS contracting ondersteunen we aannemers in de grond-, weg- en waterbouw. Dat doen we door met die bedrijven in te spelen op de veranderende klantwensen en te helpen bij het winnen van tenders. Of het nu gaat om engineering, integraal projectmanagement of samenwerking in de hele keten: KYBYS contracting staat voor hen klaar.

Met KYBYS contracting doen we niet alleen onze opdrachtgevers in die wereld een plezier, maar ook onszelf. Want met deze activiteiten kunnen we risico’s spreiden. Zo werken we op dit moment aan het in de grip houden van de kosten van KYBYS ingenieurs en adviseurs, nog altijd het kloppend hart van onze onderneming. De maatregelen die we op dat gebied nemen, zorgen ervoor dat KYBYS inspeelt op veranderende marktvragen.

Zo staan de zaken ervoor bij KYBYS. We horen graag hoe uw zaken ervoor staan. En wat we voor die zaken kunnen betekenen.

http://kybys.nl/nieuws/2015/06/16/zo-staan-de-zaken-ervoor