KYBYS contracting combineert theorie met de praktijk

De theoretische kennis is bij KYBYS contracting ruimschoots aanwezig. Voor realistische plannen en een efficiënte engineering is tevens een praktische invulling nodig. Om deze praktische kennis te borgen in onze dienstverlening heeft KYBYS contracting zich versterkt met Tijs van Lierop.

Tijs is de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest bij een grote aannemer in de GWW sector. Hier is hij werkzaam geweest als (hoofd)uitvoerder en uiteindelijk doorgegroeid tot projectleider.

Naast de inbreng van praktische kennis bij tenders en de engineering van werken richt Tijs zich op de procesbegeleiding van werken. Hij is een praktische projectleider die in de uitvoering de centrale rol tussen boven-, neven, en onderaannemers met enthousiasme vervult. Ook zijn ervaring op het gebied van omgevingsmanagement en het gebruik van LEAN methodieken zijn hierbij waardevol.

Daarnaast is Tijs kartrekker van het werkveld ‘ketensamenwerking’. De diensten waar binnen dit werkveld de focus op wordt aangebracht zijn ontzorgingsconcepten, productontwikkeling en turn-key projecten.De ontzorgingsconcepten bestaan uit totaalconcepten voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte van onder andere zorginstellingen en bedrijventerreinen.
Voor de productontwikkeling ligt de focus op het proces. Het aanbrengen van structuur en het begeleiden van het proces zorgt voor een effectievere productontwikkeling.

Tijs kenmerkt zich door zijn proactieve houding, inlevingsvermogen en no nonsens aanpak. Het begrijpen waar een opdracht om draait en het realiseren van de projectdoeleinden zijn bij hem in goede handen.

Originele bericht