KYBYS feliciteert de Nederlandse hockey(st)ers!

Het WK hockey in Den Haag is afgesloten met een prachtig resultaat. De dames zijn wereldkampioen geworden en de heren hebben een zilveren plak binnengehaald. Beide teams hebben fantastisch gepresteerd!

Het WK hockey is niet alleen op het veld geslaagd. Ook buiten het stadion was het goed toeven. De vele terrassen, de muziek, de hockey fans en het zonnetje maakten dat er een uitermate fijne sfeer in het hockeypark hing. Ook op het technisch vlak is alles op rolletjes gelopen, voor zowel de stadions als het parkeren en de infra. De stadionvelden werden in de media als ‘de beste ooit’ betiteld. ‘Ik kan inderdaad zeggen dat deze wereldtitelstrijd het beste toernooi is in de historie van de FIH’, complimenteert de Spaanse FIH- voorzitter Leandro Negre de WK organisatie.

Nu het wereldkampioenschap is afgelopen is inmiddels begonnen met de ontmanteling. De twee kunstgrasvelden worden bij hockeyclubs in de buurt gelegd. Het Kyocera stadion wordt weer teruggebouwd naar de thuisbasis van ADO Den Haag met een nieuwe kunstgras voetbalmat, zodat ADO het nieuwe seizoen weer fris kan beginnen. Het GreenFields stadion en het hockeypark worden ontmanteld, zodat de terreinen weer kunnen dienen als parkeerplaatsen.

KYBYS kijkt tevreden terug op de voorbereiding en het verloop van het toernooi. Nog enkele weken werk voor de begeleiding van de ontmanteling en daarna wordt een prachtig project van ruim 2,5 jaar afgesloten.

De werkzaamheden van KYBYS voor het WK zijn verpakt in een presentatie.
Klik HIER om de presentatie te bekijken.

Zie ook: FIH: Beste WK hockey ooit.

 

http://kybys.nl/nieuws/2014/06/17/kybys-feliciteert-de-nederlandse-hockeysters