Succesvolle LOB Bedrijvendag

Op donderdag 14 april werd door de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB) voor de derde maal de LOB Bedrijvendag georganiseerd. Dit congres werd gehouden in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein. Het congres gaf bedrijven de mogelijkheid zich te presenteren aan begraafplaatsbeheerders en –bestuurders van zowel gemeentelijke als bijzondere begraafplaatsen.

KYBYS was aanwezig met een stand. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag waarbij de stand goed werd bezocht en bestaande contacten zijn aangehaald en nieuwe contacten zijn gelegd. Ook de lezing over optimalisering belevingswaarde begraafplaatsen welke door KYBYS werd verzorgd is goed bezocht.

Voor het downloaden van de presentatie is kunt u hier klikken. Indien u er prijs op stelt om van ons persoonlijk een toelichting te krijgen op de presentatie en onze visie dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

http://kybys.nl/nieuws/2014/06/05/succesvolle-lob-bedrijvendag