Overdracht Kyocera Stadion

Op zondag 4 mei 2014 heeft ADO het hoofdstadion aan de KNHB overgedragen. Om dit te vieren hebben drie spelers van ADO en drie Oranje hockeyers samen een balletje overgespeeld.

Maandag 5 mei is er begonnen met de ombouw van het stadion. De bestaande kunstgras voetbalmat is leeg geborsteld (zie foto). Daarna is de mat opgerold en samen met de infill naar een herbestemming binnen Den Haag getransporteerd. Daar wordt de mat direct weer geïnstalleerd bij een amateurvereniging.

Voor de ombouw is een beperkte tijd beschikbaar, er zullen dagen bij zijn dat er 24 uur per dag wordt doorgewerkt. Op vrijdag 16 mei moet alles gereed zijn zodat op 19 mei het stadion formeel kan worden overdragen aan de KNHB.

KYBYS verzorgt de gehele uitvoeringsbegeleiding.

http://kybys.nl/nieuws/2014/05/06/overdracht-kyocera-stadion