KYBYS aanwezig op het 16e Nationaal Hockeycongres

Op zaterdag 25 januari 2014 organiseert de KNHB het 16e Nationaal Hockeycongres in het hoofdkantoor van de Rabobank aan de Croeselaan te Utrecht. Dit traditioneel druk bezochte congres is bedoeld voor verschillende doelgroepen van hockeyverenigingen.

Op verzoek van de KNHB zal KYBYS voor de doelgroep Accommodatiespecialisten drie workshops houden van elk 45 minuten. Tijdens de eerste sessie wordt ingegaan op het proces aangaande (her-)inrichting van een hockeycomplex. Onder andere de trend van verzelfstandiging, zelfwerkzaamheid en kwaliteitsborging zijn onderdelen die hierin onder andere besproken worden.

In de tweede sessie worden de technische mogelijkheden met voor- en nadelen benoemd van verschillende onderdelen van een accommodatie, zoals type velden, veld- en terreininrichting.

De laatste sessie staat in het teken van kosten. Er wordt ingegaan op de investeringskosten, maar nog belangrijker de exploitatie (Total Cost of Ownership) en beheer- en onderhoudskosten.

Bent u bestuurder van een hockeyvereniging en niet aanwezig op 25 januari of vanuit de gemeente betrokken bij soortgelijke ontwikkelingen en heeft u een vraag over dit onderwerp? Schroom niet en neem contact op via info@kybys.nl of bel ons 0411- 678 055 (Boxtel) of 0522- 247 477 (Meppel). 

http://kybys.nl/nieuws/2014/01/13/kybys-aanwezig-op-het-16e-nationaal-hockeycong…