(junior) Werkvoorbereider / CAD tekenaar (Boxtel / Heemstede)

Omdat we onze opdrachtgevers veel willen bieden, vragen we veel van onze medewerkers. De nieuwe collega’s die we zo nu en dan zoeken, blinken uit in kennis, ervaring, enthousiasme, ambitie en talent. Vanzelfsprekend mogen die collega’s ook wat terug verwachten. Ook belangrijk: we bieden werk dat er toe doet.

KYBYS is op zoek naar een ambitieuze professional in de rol van werkvoorbereider / CAD tekenaar met passie voor de civiele (cultuur)techniek die onze uitdagende projecten handen en voeten kan geven!

Functieomschrijving

Hoe ziet je werkdag eruit?

Jij werkt iedere dag aan uitdagende inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van openbare ruimte. Je begint de dag met het uitwerken van civiel- en cultuurtechnische ontwerpvraagstukken voor riolering, verlichting, verhardingen, groen en sport. Vandaag ben je bezig met het ontwerp van een nieuw sportveld voor een gemeente. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van dit project. De terreininventarisatie van vorige week heb je uitgewerkt en naar gelang het project, werk je deze uit tot inrichtingsschetsen, bestekstekeningen en uitvoeringsontwerpen. Vervolgens maak je bestekken volgens de RAW-systematiek inclusief de benodigde bijlagen. Je verzorgt ook diverse ramingen, van ontwerpraming tot en met directiebegroting. Je begint de dag op kantoor alwaar je bestekken schrijft. Na de lunch stap jij de auto in voor een bezoek aan jouw klant. Je laat de klant het eindresultaat zien van het onderzoek wat je hebt gedaan voor zijn project. Jouw klant is blij met jouw kritische blik en waardeert jouw transparante en eerlijke communicatie over het project. Jouw klant heeft echt het gevoel dat KYBYS een organisatie is die net een stap verder meedenkt en daardoor een overtreffend advies geeft! Je sluit jouw dag af op kantoor met jouw collega’s. Samen hebben jullie een brainstormsessie over de aanpak van een project bij een nieuwe klant. Jij brengt creativiteit en enthousiasme in de groep waardoor er een originele aanpak ontstaat om jullie volgende project ook succesvol te laten zijn! 

Enthousiast geworden!? Dat is mooi, want hieronder wordt het nog interessanter! 

Wat komt er nog meer in je functie naar voren?

Als werkvoorbereider / CAD tekenaar ben jij één van de belangrijkste schakels binnen onze organisatie. Jij organiseert en communiceert helder zodat de projecten tijdig en naar wens worden opgeleverd. Jij kunt goed overweg met Autocad en daarnaast krijg jij alle ruimte om jouw visie op een project of proces binnen onze organisatie met ons te delen! 

Waar streef je naar?

Voor jou is ontwikkeling essentieel. Je hebt een leergierige houding en je bent kritisch op je eigen werk. Daarnaast ben jij iemand die open en eerlijk is met passie voor de civiele techniek en/of cultuurtechniek. Jij streeft naar het realiseren van projecten die het verschil maken voor onze klant! Je doet net een stapje extra om de verwachtingen van jouw klant te overtreffen want je beseft je maar al te goed dat een tevreden klant automatisch terugkomt voor nieuwe projecten. Hierdoor ga jij, na jouw werkdag, met een goed gevoel naar huis!
 

Opleiding

Wat wij van jou vragen:

 • een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring
 • een opleiding met een civieltechnisch of cultuurtechnisch karakter
 • kennis van RAW-systematiek
 • ervaring met AutoCAD
 • een flexibele instelling waardoor je zowel zelfstandig als in projectteams goed kunt functioneren.
   
Algemeen

Wat krijg je van ons?

 • de mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie
 • intensieve begeleiding, in je inwerktraject zal jouw buddy je wegwijs maken binnen de organisatie en werkzaamheden
 • verschillende doorgroeimogelijkheden
 • en ja, ook wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
   
Contactpersoon

Interesse?

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Stuur dan je CV met motivatie per mail aan Merel Loog merel.loog@kybys.nl. Voor vragen over de functie en/of procedure kan je contact opnemen via 0411-678055.
 

Publicatiedatum
6 september 2017