Over Rob

Rob is ruim vijftien jaar werkzaam in de civiele techniek en dat heeft gezorgd voor een brede inhoudelijke kennis en ruime ervaring bij de voorbereiding en uitvoering van projecten. Hij heeft zich in het bijzonder bezig gehouden met contractvorming en kostendeskundigheid inclusief de laatste ontwikkelingen op het gebied van de aanbestedingswet EMVI en geïntegreerde contracten. Rob is nieuwsgierig en ontwikkelingsgericht. Hij is gedreven om werkzaamheden en processen te verbeteren om zo tot het beste resultaat te komen.

Zijn eerste werkervaring heeft hij opgedaan bij ARCADIS, waar hij is begonnen als ontwerper en later heeft gewerkt als teamleider en projectleider. In 2004 heeft hij de overstap gemaakt naar Civil Support, waar hij als projectleider verantwoordelijk was voor de kwaliteit, planning en budget van projecten. Sinds 2013 werkt Rob als senior projectleider stedelijk gebied bij KYBYS.

In zijn vrije tijd speelt Rob graag volleybal of stapt op zijn wielrenfiets. Ook trekt hij er graag op uit met zijn gezin naar bestemmingen in binnen- en buitenland.

Rob van Kasteren
Rob van Kasteren
Senior projectleider
Specialismen

Voorbereiding civieltechnische projecten, aanbestedingen, contractvormen