Over Ralph

Ralph kan de juiste vertaalslag maken van de vraag van de opdrachtgever naar een passende maatwerkoplossing. Ralph is bij KYBYS werkzaam als teamleider van het team projectleiding en hij heeft inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan van de bedrijfskundige aspecten binnen projecten. Ook de doorontwikkeling van innovatieve concepten naar concrete dienstverlening behoort tot zijn specialismen.

Na afronding van de HBO-opleiding Management, Economie en Recht en WO opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen heeft Ralph ruim zeven jaar gewerkt als beleidsmedewerker bij een vakvereniging voor zelfstandigen in bouw en hout. Vervolgens is Ralph aan de slag gegaan bij Genius Loci begraafplaatsadviseurs. Eerst als assistent projectleider, daarna als projectleider en vervolgens als projectmanager.

In zijn vrije tijd is Ralph twee keer per week in de sportschool te vinden. In de lente en zomer maakt hij behoorlijk wat kilometers op zijn racefiets. Ook motorrijden en het vissen op karper zijn geliefde hobby’s van hem. Daarnaast houdt hij van kamperen, bij voorkeur in het zuiden van Europa.

Ralph Otten
Ralph Otten
Teamleider projectleiding Projectmanager
Specialismen

Integraal begraafbeleid en advisering, business cases en productinnovatie