We staan er vierkant achter

KYBYS richt buitenruimtes in. Dag in dag uit zijn we in de weer met inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van de openbare ruimte. Dat doen we voor overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Maar ook voor bijvoorbeeld architecten en bedrijven.

We doen dit werk al ruim dertig jaar en vanaf 1 januari 2013 onder de naam KYBYS. Een naam die refereert aan de aarde, aan degelijkheid en robuustheid. Die betekenissen mag u vergeten, als u maar onthoudt dat we een onafhankelijk adviesbureau zijn, dat eerlijk en oprecht vertelt wat er verteld moet worden. Of het nu gaat om beleid of de voorbereiding van nieuwe projecten en het beheer daarvan. We genieten in onze branche grote bekendheid als het gaat om sportvoorzieningen en begraafplaatsen, maar zijn vanzelfsprekend net zo goed thuis in alle andere buitenruimtes.

KYBYS heeft ruim 25 medewerkers en werkt vanuit drie locaties, Boxtel, Alphen aan den Rijn en Zeist. We bestaan ruim dertig jaar. Mocht er niet meteen een belletje gaan rinkelen als u onze naam leest of hoort: tot 1 januari 2013 gingen we door het leven als Genius Loci en Adviesburo De Meent. Of u die namen maar snel wilt vergeten en KYBYS wilt onthouden.