Geslaagde online Civiele Bedrijvendag

Afgelopen vrijdag was KYBYS inmiddels voor het derde jaar op een rij van de partij bij de Civiele Bedrijvendag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door studenten van de opleiding Civiele Techniek van Avans Hogeschool uit Den Bosch en Tilburg. Studenten krijgen de gelegenheid om kennis te maken met het bedrijfsleven en wij vertellen dan ook graag alles over ons mooie bedrijf.

Normaalgesproken vindt het evenement plaats op de Hogeschool en laten we de studenten live kennismaken met onze organisatie. Dit jaar stonden we voor de uitdaging om studenten op afstand te enthousiasmeren voor een stage of baan bij KYBYS. In een presentatie hebben collega’s Rob van Kasteren en Merel Loog inzicht gegeven in onze organisatie en de studenten meegenomen in twee uitdagende civiele projecten. Er waren studenten uit verschillende studiejaren aanwezig en ook enkele docenten kwamen een kijkje nemen bij onze presentatie. Erg leuk ook om ook enkele terugkerende gezichten van studenten van eerdere edities te zien bij onze presentatie. We blikken terug op een geslaagde dag!

Ben jij student civiele techniek en heb je onze presentatie gemist? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een stage of baan bij KYBYS.