KYBYS verzorgt gastles op de HAS

Binnen KYBYS zien we behoorlijk wat sportgerelateerde projecten voorbij komen. Des te leuker om studenten te inspireren met onze kennis en ervaring. Projectleider en vestigingsmanager Pascal van der Graaf verzorgde 13 oktober een gastles Landscape Engineering voor 2jaars studenten op de HAS in 's-Hertogenbosch.

De studenten zijn de afgelopen periode aan de slag gegaan met een nieuw aan te leggen natuurgras voetbalveld. Na het opstellen van een tekening in AutoCad staan de studenten voor de uitdaging om een bestek, inclusief inschrijvingsleidraad met BPKV-criteria en directiebegroting op te stellen. Pascal heeft tips en tops gedeeld en de studenten verder op weg geholpen.

Wij kijken terug op een geslaagde middag en danken de HAS, en in het bijzonder Caroline de Feijter, voor de gastvrijheid. Voor ons altijd plezierig om bij te mogen dragen aan een opleiding die meerdere van onze collega's hebben gevolgd en waarvan we ook met regelmaat een stagiaire verwelkomen.