Nieuws

Het faciliteren van wedstrijden en trainingen kan, op het gebied van voetbalvelden, voor verenigingen en overheden een complexe opgave zijn. Dit geldt zeker voor het laten aanleggen van een nieuw veld. Niet alleen is de keuze van een hoop factoren afhankelijk, het aanleggen van een nieuw veld...

Sinds begin januari is er een KNVB-normering voor kunstgrasvelden. Met de start van het nieuwe seizoen voor de deur blijkt dat nog niet bij alle verenigingen een nieuw aangelegd of gerenoveerd veld volgens de nieuwe norm is gekeurd. Daarom is besloten dat hoofdvelden voor dit seizoen (2019/’...

KYBYS ingenieurs en adviseurs ondersteunt en adviseert haar klanten dagelijks bij projecten in de buitenruimte op het gebied van sport, begraafplaatsen, stedelijk gebied, natuur en water. Onze focus ligt daarbij veelal op de technische en beleidsmatige uitwerking en de latere...

Per 22 juli a.s. zal Bas van Haren het KYBYS team komen versterken in de rol van projectleider sport!

Als ervaren projectleider zal hij de organisatie in eerste instantie gaan versterken op het gebied van opdrachten in de sportbranche. Met 8 jaar ervaring bij NOC*NSF,...

Verzelfstandiging van begraafplaatsbeheer blijft gemeenten bezig houden.
Onze collega Ralph Otten, teamleider en ervaren begraafplaatsadviseur, laat zijn licht schijnen op verzelfstandiging van begraafplaatsen in het tijdschrift '...

Pagina's