Integriteit. Dat zit in onze code, maar vooral in onze mensen.

Integriteitscode

Kan een adviseur werken voor een opdrachtgever en tegelijkertijd voor de aannemer van die opdrachtgever op dat project? Nee, vinden wij van KYBYS. Om de ongewenste verstrengeling van belangen te voorkomen, ontwikkelden we een integriteitscode.

Overheden en andere organisaties en bedrijven verwachten steeds meer van de aannemers die ze inschakelen. Niet louter bouwen wat de klant bedenkt, maar zelf bedenken en meedenken is het devies. Aannemers kunnen vanwege die veranderende opstelling wel wat hulp gebruiken. Ze kloppen bij KYBYS aan voor het winnen van tenders of het maken van ontwerpen en het managen van projecten in uitvoering.

Dat doen we graag. Maar niet als we tegelijkertijd al actief zijn voor de opdrachtgevers van die aannemersbedrijven. Wat andere ingenieursbureaus doen, moeten ze vanzelfsprekend helemaal zelf weten – maar KYBYS trekt hier een duidelijke streep.

Scheiding

KYBYS heeft daarom de dienstverlening aan aannemers strikt gescheiden van haar andere activiteiten. Sterker: we hebben voor het werk voor aannemers een apart bedrijfsonderdeel opgericht: KYBYS contracting.

Onze integriteitscode beschrijft hoe en waarom de bedrijven KYBYS contracting, KYBYS ingenieurs en adviseurs en KYBYS professionals zijn gescheiden.

Belangrijker nog dan de codes, regelingen en processen waarmee we onze integriteit waarborgen zijn onze medewerkers. Voor hen is eerlijk, transparant en oprecht werken de normaalste zaak van de wereld.