Maatschappelijk en landschappelijk verantwoord ondernemen, dat zit bij KYBYS in het DNA. Daarom heeft KYBYS het bedrijfspartnerschap met Het Groene Woud voor twee jaar verlengd. De doelstellingen sluiten goed aan bij onze missie, visie en strategie en KYBYS helpt graag mee aan het versterken van Het Groene Woud.

Het Groene Woud wil dat het gebied tussen Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch een fijne en mooie plek is om te wonen, werken en recreëren. Er is volop aandacht voor duurzaamheid, natuur en gemeenschapszin. KYBYS zet zich dagelijks in voor een duurzame, toekomstbestendige en fijne openbare ruimte. Ons hoofdkantoor is gelegen in het hart van Het Groene Woud en ongeveer de helft van onze collega’s woont in het gebied. Genoeg redenen dus om ons partnerschap wederom te verlengen.

Het Groene Woud wil dat het gebied tussen Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch een fijne en mooie plek is om te wonen, werken en recreëren. Er is volop aandacht voor duurzaamheid, natuur en gemeenschapszin. KYBYS zet zich dagelijks in voor een duurzame, toekomstbestendige en fijne openbare ruimte. Ons hoofdkantoor is gelegen in het hart van Het Groene Woud en ongeveer de helft van onze collega’s wonen in het gebied. Genoeg redenen dus om ons partnerschap wederom te verlengen.