VACATURE LANDSCHAPPELIJK ONTWERPER IN BOXTEL

Een fraaie en duurzame omgeving: daar zet jij je voor in!

Deel jij onze passie voor een toekomstbestendige leefomgeving?

Start dan bij KYBYS! Als landschappelijk ontwerper zet jij je dagelijks samen met ons in voor een fraaie, functionele en duurzame leefomgeving. Je staat aan de basis van veel projecten. Jouw visie en creativiteit kun je volop kwijt: ze zijn het startpunt voor hoe een woonwijk, (sport)park of begraafplaats er uit komt te zien.

Wat ga je doen?

Het toekomstgericht en duurzaam inrichten van de leefomgeving: daar gaat jouw hart én dat van KYBYS sneller van kloppen. Je houdt rekening met cultuurtechnische waarden in een gebied en neemt dit mee in de inrichting. Samen met diverse projectteams binnen zowel sport als openbare ruimte en begraafplaatsen ga je aan de slag met natuurvolgend ontwerp en beheer en uitwerken van beplantingsplannen. Binnen KYBYS ben je een belangrijke speler, projecten starten bij jou.

Wie ben jij?

Je krijgt er energie van om na te denken over een ontwerp dat past bij de vraag van de opdrachtgever, de omgeving én de toekomst. Je analyseert en maakt de vertaalslag naar strategie, visie en ontwerp.

Jouw creatieve brein gaat meteen aan als er een vraag voorbij komt. Out of the box denken en afwijken van gebaande paden passen perfect bij jou. Je stelt je flexibel op en vindt het leuk om binnen veel verschillende projectteams te werken.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op onze locatie in Boxtel in een team met hardwerkende en deskundige collega’s. Ze zijn altijd bereid je te helpen en staan open voor jouw visie en ideeën. Leren, doorgroeien en jezelf ontwikkelen: dat staat bij ons centraal. Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen jou, KYBYS en je collega’s. We brengen immers veel tijd met elkaar door!

Op z’n KYBYS

Bij KYBYS werken we hard, maar er is genoeg tijd voor gezelligheid. Samen lunchen, tafeltennissen of darten: plezier tijdens werktijd staat bij ons centraal.
Maar ook na het werk ondernemen we veel. Zo zijn er regelmatig pubquizzen, we gaan mountainbiken én op vrijdagmiddag mag een borrel in de kroeg ook niet ontbreken.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Minimaal HBO werk- en denkniveau (verkregen door ervaring en/of opleiding)
- We vinden het fijn als je enige relevante werkervaring hebt
- Autocad, Sketchup, Adobe Illustrator, INdesign en Photoshop hebben geen geheimen voor jou of je zorgt ervoor dat je het onder de knie krijgt
- Je bent energiek, creatief, praktisch en flexibel
- Gezond boerenverstand en doorzettingsvermogen
- Je woont binnen een straal van 40 kilometer van ons kantoor in Boxtel

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team
- De mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie
- Groeimogelijkheden en volop kansen voor ontwikkeling
- Uitstapjes, borrels en gezamenlijke lunches met collega’s
- Arbeidsvoorwaarden die passen jouw ontwikkeling en carrière

Heb jij zin om bij KYBYS aan de slag te gaan? Bel of mail naar Merel Loog via 0411-678055 of merel.loog@kybys.nl We drinken graag een kop koffie met je om te kijken of KYBYS en jij een echte match zijn.

Solliciteer nu

Reageren

Interesse? Laat ons dan direct weten waarom jij perfect bent voor deze baan!

Kennismaking

Als jij ons nieuwsgierig hebt weten te maken plannen we een eerste online kennismaking in.

Vervolggesprek

Zijn we daarna beide nog enthousiast? Dan nodigen we je op kantoor uit voor een vervolggesprek.

Starten bij KYBYS

Tevreden over je salaris en overige voorwaarden? Tekenen maar en aan de slag!

“Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen waar jouw passie in het werkveld ligt. Buiten veel leren en meewerken aan mooie projecten is er bij KYBYS ook ruimte voor ontspanning en plezier!”

— Geert van Grotel