Wat een geweldige dag! Donderdag 13 oktober organiseerde KYBYS samen met andere partners de Nationale Grasdag. In stadion De Grolsch Veste in Enschede werd gesproken over het sportpark van de toekomst. Natuurlijk was er ook genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen én voor een bezoek aan het veld van FC Twente.

Verschillende sprekers gaven tijdens de Nationale Grasdag een lezing en gingen in op de vraag hoe sportparken er over 20 jaar uitzien. Ook onze directeur Seth van der Wielen gaf zijn visie over toekomstige sportparken die multifunctioneel en duurzaam zijn.

Naast het delen van kennis gingen de bezoekers ook nog het stadionveld op en kregen een inkijkje in het fieldmanagement van FC Twente. Sportpresentator Kees Jansma verzorgde een WK-quiz waar de voetbalkennis van het publiek flink werd getest. We kijken terug op een heel gezellige en leerzame dag!

Verschillende sprekers gaven tijdens de Nationale Grasdag een lezing en gingen in op de vraag hoe sportparken er over 20 jaar uitzien. Ook onze directeur Seth van der Wielen gaf zijn visie over toekomstige sportparken die multifunctioneel en duurzaam zijn.

Naast het delen van kennis gingen de bezoekers ook nog het stadionveld op en kregen een inkijkje in het fieldmanagement van FC Twente. Sportpresentator Kees Jansma verzorgde een WK-quiz waar de voetbalkennis van het publiek flink werd getest. We kijken terug op een heel gezellige en leerzame dag!