VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Ben jij onze administratieve steun en toeverlaat?

Afwisseling en veel contact met mensen: dat past bij jou!

Met onze BegraafplaatsAdministratieService (BAS) ontzorgen we verschillende gemeenten. We nemen voor hen de volledige operationele taken rond begraafplaatsen over. En dat is precies waar we jou voor nodig hebben! Passen woorden als empathisch, integer, flexibel en communicatief vaardig goed bij jou? Dan kunnen we niet wachten om kennis te maken.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor nabestaanden, gemeenten en uitvaartondernemers. Je krijgt allerlei uiteenlopende telefoontjes van nabestaanden en beantwoordt vragen over graftermijnen of juridische zaken. Ook begeleid je uitvaartondernemers in het begraafproces. Een heel dankbare taak, want je helpt nabestaanden in een heel bijzonder tijd. Ook ondersteunen wij gemeenten om hun administratie actueel te krijgen en indien nodig verbeteren we (administratieve) processen.

Wie ben jij?

Je werkt nauwkeurig en secuur, het is belangrijk dat het proces foutloos verloopt. Ook kun je omgaan met digitale applicaties, ben je goed in notuleren en je bent in je werkzaamheden zeer service- en klantgericht. Als mens straal je warmte uit en je komt goed over aan de telefoon. Kortom: jij bent de administratieve steun en toeverlaat! Het werk rond begraafplaatsen is niet alledaags en daardoor juist extra bijzonder. Jij houdt wel van een uitdaging en bent hier helemaal op je plaats!

Waar ga je werken?

In ons kantoor in Boxtel staat jouw bureau. Je werkt nauw samen met de adviseurs en projectleiders van het team begraafplaatsen. Dit team bestaat uit deskundige, gezellige en hardwerkende collega’s. Met jouw goede communicatieskills vind jij in no time je draai binnen ons mooie bedrijf.

Vanzelfsprekend zorgen je directe collega's Maartje, Ralph, Ruan en Merel ervoor dat je je thuis voelt en vol vertrouwen aan de slag kan.

Work hard, play hard

Bij KYBYS werken we hard, maar er is genoeg tijd voor gezelligheid. We lunchen gezamenlijk, spelen een potje tafeltennis of darts en schuiven elke vrijdag aan voor de vrijdagmiddag-friet: plezier tijdens het werk vinden wij belangrijk.

Ook na werktijd ondernemen we veel. We organiseren pubquizzen en gezellige uitstapjes, houden jaarlijks een MTB-tocht en zomer-barbecue en op vrijdagmiddag mag een borrel in de kroeg ook niet ontbreken.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Goede administratieve vaardigheden
- Inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en klantgerichtheid
- Je staat stevig in je schoenen
- Kennis van en ervaring met Word, Outlook en Excel
- Het is fijn als je bekend bent met de applicaties van Centric/TroBit
- Je werkt foutloos en kunt snel gegevens verwerken

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team
- Een functie voor 20-24 uur, verspreid over 4 of 5 dagen
- Uitstapjes, borrels en gezamenlijke lunches met collega’s
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij er zin in bij KYBYS aan de slag te gaan? Bel, app of mail naar Merel Loog via 06 33 37 25 67 of merel.loog@kybys.nl. We drinken graag een kop koffie met je om te kijken of KYBYS en jij een echte match zijn.

Solliciteer nu

Reageren

Interesse? Laat ons dan direct weten waarom jij perfect bent voor deze baan!

Kennismaking

Als jij ons nieuwsgierig hebt weten te maken plannen we een eerste online kennismaking in.

Vervolggesprek

Zijn we daarna beide nog enthousiast? Dan nodigen we je op kantoor uit voor een vervolggesprek.

Starten bij KYBYS

Tevreden over je salaris en overige voorwaarden? Tekenen maar en aan de slag!

“BAS staat niet alleen voor BegraafplaatsAdministratieService maar ook voor Behulpzaam en besluitvaardig, Aanpassingsvermogen en aandacht voor details en Stressbestendig en samenwerking”

— Maartje Geurtz