VACATURE ONTWERPLEIDER

Een aantrekkelijke buitenruimte? Die maken we graag samen met jou!

Complexe projecten begeleiden: ga jij de uitdaging aan?

Een buitenruimte die aantrekkelijk en functioneel is ingericht. Duurzaam en betaalbaar, met oog voor de langere termijn. Daar zetten wij ons dagelijks voor in en jij weet precies wat wij daarmee bedoelen! Als ontwerpleider bij KYBYS mag je je bezig met allerlei complexe projecten en ben je verantwoordelijk voor het borgen van de gewenste kwaliteit. Coachen van collega’s, inwerken van junior engineers en de planning in de gaten houden: jij zet jouw ervaring hier graag voor in.

Wat ga je doen?

Als ontwerpleider binnen het team projectuitwerking ben jij coach en begeleider voor onze junior en medior collega’s. Voor onze ervaren engineers Martyn en Bas fungeer jij als sparringpartner bij vragen of uitdagingen. Met jouw ruime ervaring als engineer weet jij de kwaliteit van projecten én het team te behouden. Controleren van tekeningen en bestekken zijn dan ook deel van je dagelijks werkzaamheden. Verder hou je overzicht op de planning en signaleer je knelpunten tijdig, je stemt dit af met de verschillende projectleiders.

Wie ben jij?

Je bent een echte deskundige in je vakgebied en op de hoogte van alle ontwikkelingen. Analyseren, zorgvuldig werken, plannen en organiseren: het zit in jouw DNA. Uitdagingen pak je graag op, met jouw probleemoplossend vermogen weet jij samen met je team de juiste oplossing te vinden. Je voelt je thuis in een coördinerende en coachende rol.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een team met deskundige, flexibele en gezellige collega’s. Binnen het hechte team wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een leuk gesprek of grapje. Je werkt op onze locatie in Boxtel en/of Alphen aan den Rijn, op een projectlocatie en eventueel vanuit huis. De lijntjes zijn kort, je collega’s weten je te vinden en jij weet hen te vinden.

Op z'n KYBYS'

Bij KYBYS werken we hard, maar er is genoeg tijd voor gezelligheid. Samen lunchen, tafeltennissen of darten: plezier tijdens werktijd staat bij ons centraal.
Maar ook na het werk ondernemen we veel. Zo zijn er regelmatig pubquizzen, we gaan mountainbiken én op vrijdagmiddag mag een borrel in de kroeg ook niet ontbreken.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Minimaal HBO werk- en denkniveau (verkregen door ervaring en/of opleiding)
- Ruime ervaring als engineer
- Contractkennis
- Een echte teamspeler en kei in samenwerken
- Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en krijgt daar ook ruimte voor
- Uitstekend probleemoplossend vermogen en communicatieskills
- Je bent vindingrijk, creatief en denkt graag mee over vernieuwing

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team
- De mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie
- Groeimogelijkheden en volop kansen voor ontwikkeling
- Uitstapjes, borrels en gezamenlijke lunches met collega’s
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij er zin in om bij KYBYS aan de slag te gaan? Bel, app of mail naar Merel Loog via 06 33 37 25 67 of merel.loog@kybys.nl We drinken graag een kop koffie met je om te kijken of KYBYS en jij een echte match zijn.

Solliciteer nu

Reageren

Interesse? Laat ons dan direct weten waarom jij perfect bent voor deze baan!

Kennismaking

Als jij ons nieuwsgierig hebt weten te maken plannen we een eerste online kennismaking in.

Vervolggesprek

Zijn we daarna beide nog enthousiast? Dan nodigen we je op kantoor uit voor een vervolggesprek.

Starten bij KYBYS

Tevreden over je salaris en overige voorwaarden? Tekenen maar en aan de slag!