VACATURE ASSISTENT PROJECTLEIDER (ALPHEN AAN DEN RIJN 32-40 uur)

Wil jij ervaren hoe de rol van projectleider jou ligt?

Ben jij de assistent projectleider met ambitie die wij zoeken?

Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en bezig te houden met waar je goed in bent en energie van krijgt. Je start in een projectteam voor civiel- en cultuurtechnische projecten. In nauwe samenwerking met de projectmanager pak je steeds meer taken zelfstandig op en groei je door tot projectleider.

Wat ga je doen?

Je maakt ontwerpen in Autocad, verzorgt kostenramingen en stelt bestekken op. Als je wil voer je ook het toezicht uit. Je ontwikkelt jezelf in je rol als projectleider.

Wie ben jij?

Je bent onafhankelijk en integer. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen, bent communicatief sterk en een geboren (project)leider.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn wordt je thuisbasis. Maar soms werk je ook vanuit onze vestiging in Boxtel, de KNVB campus in Zeist, op projectlocatie of vanuit huis.

Op z'n KYBYS'

De sfeer op kantoor is gemoedelijk. We lunchen gezamenlijk, tafelvoetballen of darten een potje of pakken samen na het werk een borrel.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Een werk- en denkniveau op hbo-niveau (door opleiding en/of werkervaring);
- Een civiel- of cultuurtechnische opleiding;
- Ruime kennis van de RAW-systematiek en UAV-GC;
- Ervaring met Autocad;
- Communicatief sterk.

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een gedreven en collegiaal team;
- De mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie;
- Ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding;
- Groeimogelijkheden;
- Regelmatig een borrel of uitje met je collega's.

En hoewel dit natuurlijk alleen al goud waard is, betalen we je ook nog en hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Heb jij er zin in om bij KYBYS aan de slag te gaan? Bel, app of mail naar Merel Loog via 06 33 37 25 67 of merel.loog@kybys.nl We drinken graag een kop koffie met je om te kijken of KYBYS en jij een echte match zijn.

Solliciteer nu

“Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen waar jouw passie in het werkveld ligt. Buiten veel leren en meewerken aan mooie projecten is er bij KYBYS ook ruimte voor ontspanning en plezier!”

— Geert van Grotel