VACATURE ENGINEER

Met een hecht team werken aan de technische voorbereiding van civiele projecten. Iets voor jou?

Jouw innovatieve ideeën en oplossingen krijgen alle ruimte

Als engineer ben je een van de belangrijkste schakels binnen onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat de invulling van projecten van hoge kwaliteit is en dat zowel  projectleider als klant op de hoogte blijven van de voortgang. Kom jij met ideeën en oplossingen die onze organisatie verder helpen?

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een projectteam aan projecten. Je doet de technische uitwerking in Autocad, maakt kostenramingen en stelt het bestek op.

Wie ben jij?

Je bent open, eerlijk en kritisch op je eigen werk. Je hebt uiteraard een passie voor de civiele techniek. Je krijgt energie van samenwerken aan mooie projecten.

Jouw carrièrepad

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met de groeimogelijkheden en de ruimte om je te ontwikkelen zoals jij dat graag wil.

Work hard, play hard

De sfeer op kantoor is gemoedelijk. We lunchen gezamenlijk, tafelvoetballen of darten een potje of pakken samen na het werk een borrel.

Solliciteer nu
Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

- Een hbo- werk- en denkniveau (door opleiding en/of werkervaring);
- Een civiel- of cultuurtechnische opleiding;
- Ruime kennis van de RAW-systematiek en UAV-GC;
- Ervaring met Autocad;
- Een flexibele instelling waardoor je zowel zelfstandig als in projectteams goed kunt functioneren.

Solliciteer nu

Wat krijg je van ons?

- Een werkplek binnen een gedreven en collegiaal team;
- De mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie;
- Ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding;
- Regelmatig een borrel of uitje met je collega's.

En hoewel dit natuurlijk alleen al goud waard is, betalen we je ook nog en hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij er zin in om bij KYBYS aan de slag te gaan? Bel, app of mail naar Merel Loog via 06 33 37 25 67 of merel.loog@kybys.nl We drinken graag een kop koffie met je om te kijken of KYBYS en jij een echte match zijn.

Solliciteer nu

“Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen waar jouw passie in het werkveld ligt. Buiten veel leren en meewerken aan mooie projecten is er bij KYBYS ook ruimte voor ontspanning en plezier!”

— Geert van Grotel